Voordelen van vers fruit op de werkvloer 

We begrijpen dat het runnen van een bedrijf veel uitdagingen met zich meebrengt, en het welzijn van je werknemers staat hoog op je prioriteitenlijst. Om die reden willen we je een kans bieden om een gezondere werkomgeving te creëren door middel van ons unieke werkfruitconcept.

Waarom Werkfruit op Maat voor Jouw Bedrijf?
Gezondheid en Productiviteit: Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gezonde werknemers productiever zijn. Ons assortiment vers fruit, zorgvuldig geselecteerd van lokale leveranciers, kan bijdragen aan een gezondere levensstijl voor je team.

Positieve Bedrijfscultuur: Het aanbieden van werkfruit bevordert een positieve bedrijfscultuur. Het is niet alleen een gezonde traktatie, maar ook een sociaal middelpunt waar werknemers samenkomen en een moment van ontspanning vinden.

Werknemerstevredenheid: Door werkfruit aan te bieden, laat je zien dat je geeft om het welzijn van je medewerkers. Dit kan leiden tot een hogere tevredenheid en een sterker gevoel van betrokkenheid bij het bedrijf.

Ziekteverzuim Verminderen: Een gezonde levensstijl draagt bij aan een sterker immuunsysteem, wat kan leiden tot een vermindering van ziekteverzuim. Werkfruit is een investering in de gezondheid van je team en in de continuïteit van je bedrijf.

Probeer Werkfruit op Maat Gratis:

Als blijk van onze toewijding willen we je de mogelijkheid bieden om ons concept vrijblijvend te ervaren. We leveren graag een fruitkistje bij jou op kantoor, zodat je zelf kunt zien wat Werkfruit op Maat voor jouw bedrijf kan betekenen.
Neem gerust contact met ons op om een levering te regelen of als je meer informatie wenst. Samen kunnen we een gezondere en productievere werkomgeving creëren.