Hoe het werkt

Bij Werkfruit op Maat streven we naar een naadloze en zorgeloze ervaring voor onze klanten. Onze werkwijze is ontworpen om ervoor te zorgen dat je altijd verse en gezonde producten ontvangt, precies zoals jij dat wilt.


1. Kennismaking:
Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek. We luisteren naar je wensen, behoeften en voorkeuren om een goed beeld te krijgen van wat je zoekt in een fruitleverancier. Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse levering of een specifieke mix van fruitsoorten, wij staan voor je klaar.

2. Advies op Maat:
Op basis van je input en onze expertise stellen we een fruitabonnement op maat voor je samen. We adviseren je over de beste opties voor jouw bedrijf, rekening houdend met factoren zoals bedrijfsgrootte, budget en voorkeuren van medewerkers.

3. Bestelling Plaatsen:
Zodra je tevreden bent met het voorgestelde abonnement, is het tijd om je bestelling te plaatsen. Dit kan eenvoudig online via ons bestelplatform, waar je de mogelijkheid hebt om je bestelling aan te passen en te wijzigen wanneer dat nodig is.

4. Levering en Service:
Op de afgesproken dag en tijd leveren we je fruit op kantoor. Onze vriendelijke bezorgers zorgen ervoor dat je bestelling in perfecte staat wordt afgeleverd, klaar om door je team te worden genoten. We bieden ook een uitstekende klantenservice om eventuele vragen of problemen snel en efficiënt op te lossen.

5. Evaluatie en Aanpassing:
We geloven in voortdurende verbetering en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Na verloop van tijd evalueren we samen met jou de prestaties van je fruit en passen we het indien nodig aan om ervoor te zorgen dat het perfect aansluit bij je behoeften.

6. Duurzaamheid en Kwaliteit:
Bij Werkfruit op Maat staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We werken nauw samen met lokale leveranciers om verse en seizoensgebonden producten van hoge kwaliteit te leveren, met minimale impact op het milieu.

Ervaar Onze Werkmethode Vandaag Nog!
Kies voor Werkfruit op Maat en ervaar zelf waarom klanten keer op keer voor ons kiezen. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis proeflevering te regelen en ontdek hoe onze werkwijze een verschil kan maken voor jouw bedrijf.