Welkom bij Werkfruit op Maat; 

Lekker & Lokaal fruit op je werk!

 Bij Werkfruit op Maat geloven we in de kracht van gezondheid op de werkvloer. Wij leveren vers fruit aan bedrijven, waardoor werknemers kunnen genieten van een gezonde en productieve werkomgeving.Waarom Werkfruit op Maat?
Gezondheid op de Werkvloer: Onderzoek toont aan dat gezonde werknemers productiever en gelukkiger zijn. Ons verse fruit draagt bij aan het welzijn van jouw team.Maatwerk: Bij Werkfruit op Maat geloven we in de kracht van keuze. We bieden een breed assortiment aan fruitsoorten, zodat je werknemers kunnen genieten van hun favoriete fruitsoorten. U als klant bepaalt welke fruitsoorten en welke aantallen er geleverd worden. 

Duurzaam: We werken samen met lokale leveranciers en streven naar duurzame bedrijfspraktijken. Ook werken we alleen lokaal waardoor we geen onnodige kilometers door het land maken. 


Heeft u er wel eens over nagedacht om fruit te verzorgen voor uw werknemers? Het is de meest kosteneffectieve personeelsbeloning! Door je werknemers te voorzien van wekelijks vers fruit investeer je in hun gezondheid! 


Meer informatie of wilt u een proefpakket ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen graag contact met u op.