Duurzaam 


Bij Werkfruit op Maat streven we ernaar om niet alleen gezonde snacks te leveren, maar ook om dit op een verantwoorde en duurzame manier te doen. Duurzaamheid vormt de kern van ons bedrijf, en we zijn trots om onze inzet voor het milieu met je te delen.


Lokale Leveranciers: We werken nauw samen met lokale telers en leveranciers om vers fruit van hoge kwaliteit te kunnen leveren. Door lokaal in te kopen, verminderen we onze ecologische voetafdruk en ondersteunen we tegelijkertijd de lokale economie.


Minimaliseren van Afval: We streven naar minimale verspilling door herbruikbare verpakkingen te gebruiken en waar mogelijk te recyclen. Zo zorgen we ervoor dat onze impact op het milieu zo klein mogelijk is.


Minimaliseren van Afval: door maatwerk te leveren en door wekelijks te kijken wat onze klanten consumeren hoeven we nooit fruit weg te gooien. 


Duurzaam Transport: Ons transportbeleid is gericht op het minimaliseren van emissies. We streven ernaar om onze leveringen zo efficiënt mogelijk te plannen en zijn constant op zoek naar mogelijkheden om ons wagenpark te verduurzamen.


Word Ook Onderdeel van Onze Duurzame Missie:
Door te kiezen voor Werkfruit op Maat, kies je niet alleen voor gezondheid op de werkvloer, maar ook voor duurzaamheid. Sluit je aan bij ons in onze missie om een verschil te maken voor zowel je werknemers als voor het milieu.