Onze Service 

 

Bij Werkfruit op Maat staat service voorop. We streven ernaar om onze klanten een naadloze en zorgeloze ervaring te bieden, van bestelling tot levering en alles daartussenin. Ontdek wat onze service zo uniek maakt:

Persoonlijke Aandacht: Bij Werkfruit op Maat behandelen we elke klant als een VIP. We luisteren naar je wensen en behoeften en staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fruitoplossing voor jouw bedrijf.

Flexibele Abonnementen: Onze fruitabonnementen zijn ontworpen met jouw flexibiliteit in gedachten. Kies uit verschillende opties en pas je abonnement aan op basis van de behoeften van je bedrijf. Geen langdurige contracten of verplichtingen, alleen maar verse en gezonde keuzes.

Eenvoudig Bestelproces: Met ons eenvoudige online bestelproces is het bestellen van fruit een fluitje van een cent. Plaats je bestelling met slechts een paar klikken en laat de rest aan ons over. We zorgen ervoor dat je fruit op tijd en op de door jou gekozen locatie wordt bezorgd.

Stipte Levering: Onze toegewijde bezorgers zorgen ervoor dat je fruit op tijd en in perfecte staat wordt geleverd. Of het nu gaat om een kleine bestelling of een grote levering, we garanderen een stipte en betrouwbare service, elke keer weer.

Ondersteuning op Maat: Heb je vragen of speciale verzoeken? Laat het ons weten. We zijn een klein bedrijf met korte lijntjes. 


Ervaar Onze Service Vandaag Nog:
Kies voor Werkfruit op Maat en ervaar zelf waarom klanten keer op keer voor ons kiezen. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis proefpakket te regelen en ontdek hoe onze service een verschil kan maken voor jouw bedrijf.